Altijd

wat te

beleven

Maak

kennis met

onze school

Nieuws > Algemeen > Interview VIP 3+ers

Interview VIP 3+ers

Interview met Natalia. Zij is de moeder van Dylan en samen draaiden ze mee in ons    VIP3+ traject.

Wat ik vind van het VIP3+ traject:

Toen ik van het VIP3+ traject hoorde, was ik verbaasd dit kon. Ik stond direct helemaal open voor datgene wat ik zou gaan zien. Ik vond het ook heel fijn dat ik alle keren mee mocht om mee te kijken met Dylan. Door het VIP3+ traject heb ik een goed beeld gekregen hoe het Dalton onderwijs werkt in groep 1/2/3. Ik ben daardoor ook benieuwd hoe het in de hogere groepen gaat. Ik vind de sfeer in groep 1/2/3 fijn en goed.

Mijn top aan jullie:

Wat ik goed vind aan dit onderwijs is dat Dylan zijn eigen keuzes mag maken. Ook kan Dylan langzaam aan kan wennen aan het werken aan een tafel. Het is zo anders dan het onderwijs in Rusland, waar ik vandaan kom. Ik vind innova met grenzen zo mooi in deze school.

Mijn tip aan jullie:

Als tip geef ik jullie dat een VIP wat meer zou mee kunnen meedraaien in de  structuur die de school biedt (bijv. een kaartje voor het kiesbord zodat Dylan ook kan kiezen). Zo wordt de manier van werken voor ons beiden nog duidelijker.

 

Interview met Gerdien. Zij is de moeder van Cejay en samen draaiden ze mee in ons VIP3+ traject.

Wat ik vind van het VIP3+ traject:

Tijdens de VIP-momenten kreeg ik uitgebreide uitleg over het reilen en zeilen in groep 1/2/3. Als ouder kun je echt meekijken hoe het lesgeven gaat. Het voldeed aan al mijn verwachtingen. Echt super! Ik ben al jaren enthousiast over Dalton onderwijs. De kinderen leren zelfstandig te werken en ze leren hun week te plannen. Dat vind ik erg belangrijk voor de toekomst. En dan wordt dat ook nog  spelenderwijs gedaan, waardoor ze ongemerkt een heleboel leren.

Mijn top aan jullie:

Als jullie zo blijven werken wordt dit de mooiste en geweldigste school van Elburg! Complimenten aan het hele team van innova, want door jullie is deze school zo fantastisch.

Mijn tip aan jullie:

Ga zo door!

Deel deze pagina:

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.